Domeinregistratie

Domeinregistratie bij VOOP

VOOP biedt complete websiteoplossingen inclusief webhosting, cloudopslag en domeinregistratie. Met een uitgebreid hosting pakket registreren wij domeinnamen met een groeiend aantal extensies.
Laat ons meedenken en uw bedrijf adviseren over de mogelijkheden voor domeinregistratie.

Met een onbeperkt aantal mail boxen, veel webruimte en dataverkeer houden wij na de domeinregistratie uw website in de lucht. Ons advieswerk gaat verder met complete ICT oplossingen op maat.
Wat dacht u van data beveiliging, systeembeheer en backup beheer? Voor elk bedrijf in het midden- en kleinbedrijf een ‘must’ om operationeel te blijven.

Betrouwbare domeinregistratie zonder zorgen

Alle diensten van VOOP zijn ICT diensten zonder zorgen. Met een vast contactpersoon van VOOP inventariseren wij al uw wensen op het gebied van webhosting en domeinregistratie. Zo kunnen wij maatwerk bieden afgestemd op uw wensen en binnen budget. Wist u dat ons advies en onze ICT dienstverlening ook voordeel op kan leveren? Doordat wij weten wat er speelt in de ICT markt, kan bijvoorbeeld VOIP telefonie (bellen met internet), duizenden euro’s per jaar opleveren.

Onze horeca-klant Indonesisch restaurant Bali in Breda verving recentelijk 4 losse internetlijnen en KPN telefonie met 3 lijnen (waaronder een faxlijn) door VOIP telefonie waarmee ze maandelijks honderden euro’s voordeliger uit zijn. Daarnaast mocht VOOP uit Oosterhout eveneens de bekabeling, geluidsinstallatie en wifi aanpakken. Een mooi voorbeeld van de ICT ‘totaaloplossingen’ die wij aanreiken.

Informeer naar domeinregistratie en webhosting voor uw bedrijf!

Bel of mail met VOOP en zorg voor betrouwbare en voordelige domeinregistratie en webhosting voor uw bedrijf. Wij geven graag aanvullende informatie over ander ICT maatwerk voor bedrijven dus laat u vrijblijvend informeren!