Webhosting

Webhosting bij VOOP

Een professionele website is onmisbaar voor een bedrijf dat vooruit wil. Naast de bouw vraagt een website om professionele webhosting. VOOP biedt complete website-oplossingen inclusief webhosting, cloudopslag en domeinregistratie. Met een uitgebreid hosting pakket registreren wij één of meerdere domeinnamen met of zonder mogelijke extensies. Laat ons meedenken en uw bedrijf adviseren over de mogelijkheden voor webhosting. Zo bieden wij een onbeperkt aantal mail boxen, veel webruimte en veel dataverkeer. Meer ICT oplossingen nodig? VOOP uit Oosterhout biedt ICT in alle eenvoud voor het midden- en kleinbedrijf in de regio. Ook uw data beveiliging, systeembeheer en Cloud service is bij ons in goede handen.

VOOP voor systeembeheer, webhosting, internet en telefonie

Alle diensten van VOOP zijn ICT diensten zonder zorgen. Wij bieden een breed aanbod zoals webhosting en domeinregistratie, systeembeheer en internet tot VOIP telefonie waarmee vele klanten maandelijks honderden euro’s voordeliger uit zijn. VOOP biedt ICT ‘totaaloplossingen’.

Informeer naar webhosting en ICT voordeel voor uw bedrijf!

Bel, mail of vul het contactformulier in van VOOP. Wij zijn uw volwaardige ICT leverancier en geven graag aanvullende informatie over ICT maatwerk. Laat u vrijblijvend informeren!