Wifi aanleggen bedrijf

Wifi aanleggen voor uw bedrijf

Vele bedrijven in de regio beschikken over wifi. Vaak starten ze met een consumenten router, maar doordat het data verkeer alleen maar toeneemt kan dat problemen opleveren. Zelfs bij bedrijven met minder dan 10 werknemers zijn al vele tientallen apparaten verbonden met het netwerk door de toename van het aantal smartphones, tablets en laptops. Het aanleggen van professioneel wifi in uw bedrijf is dan noodzakelijk. VOOP uit Oosterhout is uw partner en kan met een high performance Wireless LAN netwerk uw bedrijfs wifi aanleggen. Wij bieden bijvoorbeeld Horecabedrijven in de regio met vele klanten veilige, snelle en betrouwbare ICT oplossingen. Met een vast contactpersoon die wifi komt aanleggen in uw bedrijf brengen we uw medewerkers en klanten dichter bij elkaar!

Veilig, snel en goede wifi aanleggen in uw bedrijf

VOOP komt graag wifi aanleggen in uw bedrijfspand. Of er nu dagelijks 10 of 100 mensen inloggen op uw wifi netwerk, wij voorkomen problemen zoals:

Mag VOOP uw Wifi aanleggen? Neem contact op

Vraag naar de mogelijkheden zodat wij een veilige, snelle en betrouwbare wifi creëren. Vul ons online contactformulier in en wij nemen binnen één werkdag contact op.