Netwerk bekabeling

Netwerkbekabeling

Hoge kwaliteit netwerkbekabeling

Tegenwoordig is in het bedrijfsleven internet en online aanwezigheid niet meer weg te denken. Met de juiste ICT netwerkbekabeling kunt u zowel intern als extern beter functioneren. VOOP uit Oosterhout biedt ICT oplossingen door netwerkbekabeling op locatie uit te voeren. VOOP is een ervaren, professionele partij die uw netwerkbekabeling kan uitvoeren maar ook mee kan kijken naar ICT wensen en behoeften van uw bedrijf. Als totaalleverancier van oplossingen op ICT-gebied leggen wij altijd de juiste verbinding tussen uw bedrijf en alle mogelijke ICT producten en –diensten.

VOOP verzorgt netwerkbekabeling en meer!

Naast netwerkbekabeling kan de VOOP systeembeheerder helpen met hardware en server problemen en computer installatie. Daarnaast zijn wij sterk in VOIP telefonie: bellen over het internet. Met VOIP is uw bedrijf altijd bereikbaar zonder apart telefonienetwerk, bellen medewerkers onderling altijd gratis, werkt het samen met uw CRM-systeem en wordt een maximale bereikbaarheid gegarandeerd van een betere kwaliteit. VOOP biedt daarnaast ook nog webhosting en domeinregistratie.

Wij staan met ICT direct voor u klaar

Vragen over ICT en netwerkbekabeling, legt u neer bij VOOP. Wij zorgen dat uw vragen zo snel mogelijk worden beantwoord. Door de korte lijnen binnen onze organisatie en de uitstekende dienstverlening, kunnen wij uw bedrijf uitstekend ontzorgen in al uw ICT zaken.