IT beheer

IT beheer van VOOP in Oosterhout

IT beheer is de kern van uw bedrijf. Het is bepalend voor de efficiëntie waarmee elke dag wordt gewerkt. Als uw werknemers onderling voordeliger, sneller en beter met elkaar zijn verbonden door werkplekken in de Cloud en internet telefonie (VOIP) dan biedt dat vele voordelen om snel, flexibel en efficiënt te werken. Wij maken bedrijfsprocessen eenvoudig met oplossingen die werken. Dat doen we door een goede voorbereiding. Zo brengen wij de behoeften van onze klant goed in kaart en denken mee om de meest voordelige oplossing te bieden.

IT Beheer

IT Beheer

Wist u dat met VOIP telefonie uw telefoonkosten met 30 tot 60% kunnen worden teruggebracht? Met één aanspreekpunt voor IT beheer bieden onze gecertificeerde systeembeheerders:

 

VOOP ontzorgt in IT beheer en werkplekken

IT beheer van uw netwerk, servers en werkplekken bij het MKB in de regio Oosterhout is voor VOOP dagelijks werk. Daarbij bieden wij ondersteuning aan medewerkers omdat dat cruciaal is voor de continuïteit van de organisatie. Dat doen we in alle eenvoud.

Want VOOP biedt beheer vanuit de stelregels:

Heeft u te weinig uur beschikbaar om een eigen systeembeheerder in dienst te nemen? En wilt u tóch een beroep doen op betrouwbaar en professioneel beheer?  Wij bieden IT ondersteuning en snelle service zonder verrassingen achteraf.

Contact met VOOP

Neem contact op met VOOP en kies voor ons om uw mensen onderling voordeliger, sneller en beter met elkaar te verbinden door middel van telefonie, bestanden en projecten. VOOP regelt uw ICT in alle eenvoud. Na het invullen van ons contactformulier nemen wij binnen een werkdag contact met u op!