VoIP toestellen

VoIP toestellen

VOOP uit Oosterhout levert niet alleen alle diensten rondom VoIP telefonie maar ook de bijbehorende toestellen. Voor het gebruiken van VoIP telefonie is zo’n toestel noodzakelijk.

Wordt er veel gebeld door uw medewerkers? Dan is het prettig een draadloze headset te gebruiken. VoIP toestellen zijn telefoons die rechtstreeks op internet kunnen worden aangesloten en VOOP installeert ze voor u gebruiksklaar! Wij sluiten het toestel aan op uw netwerk middels de internetkabel en stellen een belplan op, voor het beheer van de online beheeromgeving zodat iedereen kan bellen en gebeld kan worden.

De prijzen van onze toestellen zijn altijd inclusief aansluitkabels, adapters en configuratie maar exclusief BTW omdat we aan de zakelijke markt leveren.

Afbeeldingsresultaat voor yealink t48

VoIP toestellen van topmerken Yealink en Gigaset

VOOP levert toestellen van de A-merken Yealink en Gigaset.
Yealink werken op basis van SIP en werken met alle IP PBX systemen van 3CX. Het zijn perfecte telefoons voor hosted VoIP oplossingen.

Een overzicht van door VOOP geleverde Yealink toestellen:

Gigaset toestellen, voorheen bekend als Siemens Gigaset levert IP DECT oplossingen. Met Gigaset DECT toestellen kunt u draadloos via VoIP bellen.

Een overzicht van door VOOP geleverde Gigaset:

Contact voor maatwerk VoIP oplossingen met VoIP toestellen

Neem contact op met VOOP om uw werknemers onderling voordeliger, sneller en beter met elkaar te verbinden. Vul het contactformulier in voor het aanvragen van een volledige VoIP oplossing of het bestellen van VoIP toestellen. Bellen kan natuurlijk ook. Wij houden VoIP Telefonie eenvoudig!