VoIP telefonie

VoIP telefonie

Internet is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en organisaties. VoIP (Voice Over IP) telefonie maakt het mogelijk om te bellen middels internet. VoIP telefonie:

Wilt u gebruik maken van VoIP telefonie? Dan willen wij graag met u kennismaken. Voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Oosterhout biedt VOOP, als totaalleverancier VoIP telefonie en ICT oplossingen. U kiest uit verschillende mogelijkheden van VOOP en met één aanspreekpunt bent u zeker van de beste service!

Afbeeldingsresultaat voor yealink t48

Zakelijke klanten VOOP over VoIP telefonie

Met VoIP telefonie bent u bereikbaar want gesprekken worden doorgeschakeld naar uw mobiele telefoon. Maar er is meer mogelijk! VOOP bekijkt samen met u, uw huidige telefoonrekening, inventariseert uw wensen en behoeften en biedt een oplossing op maat. Dat deden ook voor Local Online Marketing. Directeur Joris Florie: “Met ons bedrijf werken we sinds een jaar met VoIP en daardoor zijn onze telefoniekosten met 50% afgenomen. De kwaliteit werd alleen maar beter want we zijn nu ook beter bereikbaar waardoor we al onze klanten altijd kunnen bedienen.” Ook op zoek naar een oplossing of IT totaaloplossing? VOOP biedt de beste deal in ICT en houdt het eenvoudig!

Bel of mail voor VoIP telefonie en meer!

Neem contact op met VOOP als u op zoek bent naar meer informatie over VoIP telefonie. Dat kan ook met het online contactformulier waarop wij altijd binnen één werkdag reageren. Met VOOP bent u altijd zeker van een uitstekende VoIP telefonie oplossing voor zakelijk gebruik en overige ICT. Kies voor gegarandeerde ICT in alle eenvoud!