Draadloos internet versterken

Draadloos internet versterken bij bedrijven

Vele bedrijven in de regio hebben te maken met slecht draadloos internet. Versterken lijkt eenvoudig met een draadloze wifi versterker maar vaak is er meer nodig voor stabiliteit. VOOP uit Oosterhout biedt bedrijven in de regio veilige, snelle en betrouwbare oplossingen. Daarbij starten wij met het doormeten van uw bedrijfs wifi. Meten is weten, ook als wij professioneel uw draadloos internet gaan versterken.Bel of mail voor het optimaal versterken van draadloos internet met VOOP. Uw vast contactpersoon is snel ter plekke om de problemen in kaart te brengen.

Afbeeldingsresultaat voor ubiquiti

Aandachtspunten bij draadloos internet versterken

Door het enorme aanbod aan wifi is het draadloos signaal lang niet altijd optimaal. Dit terwijl bedrijven steeds meer afhankelijk zijn van hun draadloos netwerk om te functioneren. Voordat wij het draadloos internet gaan versterken inventariseren wij altijd:

Als wij al deze factoren hebben bekeken, meten wij waar het signaal het beste is om daar extra access points neer te zetten. Dat kan centraal in een spreekkamer of horecaruimte zijn zodat uw klanten onbeperkt gratis toegang hebben tot krachtig wifi.

Vrijblijvende info over draadloos internet versterken bij VOOP

Vraag bij VOOP naar de mogelijkheden voor probleemloos draadloos internet voor uw medewerkers en/of klanten. Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij zijn uw volwaardige ICT leverancier en geven graag aanvullende informatie over ICT maatwerk.