Wifi kantoor

Wifi op kantoor

Zoekt u een eenvoudige en goedkope manier om wifi op uw kantoor aan te leggen? VOOP uit Oosterhout biedt het perfecte draadloze wifi netwerk voor grote of kleine kantoren in de regio. Voor kleine kantoorruimtes bieden wij een access point welke aangesloten kan worden op het bedrijfsnetwerk waarmee wij een goed dekkend netwerk garanderen dat optimaal wordt beveiligd. Voor grotere kantoren met meerdere verdiepingen kiezen wij voor geavanceerde access points en analyseren wij op activiteit en aanwezige gebruikers. Door te meten ontstaat een systeem dat naadloos werkt, door bijvoorbeeld het kiezen van een ander wifipad bij plotselinge interferentie. Wij bieden uw kantoor veilige, snelle en betrouwbare wifi. Dat kunnen wij garanderen doordat we vertrouwen op onze apparatuur en ook “nee” durven verkopen als we niet voor de volle 100% achter de oplossing staan. Wifi op kantoor brengt uw medewerkers en klanten dichter bij elkaar!

Veilig, snel en goed wifi op kantoor!

VOOP komt graag wifi komen plaatsen op uw kantoor. Of uw bedrijf nu dagelijkse inlogt met 10 werknemers of meer dan 100 werknemers of klanten, wij voorkomen altijd mogelijke problemen zoals:

Mag VOOP uw kantoor Wifi plaatsen? Neem contact op

Vraag naar de mogelijkheden en vul ons online contactformulier in. Schroom niet om ook andere ICT vragen bij ons neer te leggen, want VOOP biedt ICT in alle eenvoud!