Over ons

Over Voop

VOOP biedt ICT in alle eenvoud

Bij VOOP denken wij in het belang van de klant. ICT is geen doel op zich, maar ICT moet op de achtergrond geruisloos werken voor onze opdrachtgevers. Uw werknemers en klanten moeten onbeperkt kunnen werken met draadloos wifi. Ook telefonie via internet (VOIP) moet meer bieden dan traditionele telefonie tegen een voordeliger tarief en Cloud back-ups moeten automatisch plaatsvinden, net als veilig databeheer. Het doel van VOOP is uw bedrijf volledig te ontzorgen met alle ICT zaken.

Doordat de twee oprichters ruim 25 jaar ervaring hebben opgedaan in het bedrijfsleven weten ze hoe midden- en klein bedrijven denken en kunnen ze problemen met een uitstekende dienstverlening oplossen. Door de bundeling van krachten in 2012 is een ICT totaaloplossing voor klanten in de regio Oosterhout binnen handbereik.

Ronald Diemel en Robert Huyskens bieden ICT in alle eenvoud.

Ronald Diemel

Ronald heeft een ICT achtergrond en is telecom expert. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij onder andere KPN Telecom met zakelijke oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Met VOOP levert hij alle internet gerelateerde diensten en verbindt hij deze met elkaar zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft.

Robert Huyskens

Robert is engineer met een elektrotechnische achtergrond. Sterk in systeem- en netwerkbeheer, maar ook met de installatieservice zoals het aanleggen van LED verlichting bespaart u veel op bedrijfskosten. Hij legt de verbinding tussen al uw ICT-producten en –diensten zodat uw werkplek op een efficiënte manier is ingericht en werkt!