Wifi horeca

Wifi in horeca

Tegenwoordig willen hotel- en horeca gasten, zowel zakelijk als particulier, op hun kamer, in het restaurant of de lounge kunnen internetten met tablet, laptop of smartphone. Bij bijna geen enkele horecagelegenheid moeten gasten hier nog voor betalen omdat gratis wifi in de horeca behoort tot de basisvoorzieningen zoals eveneens de aanwezigheid van een toilet. Kies met uw bedrijf in de horeca voor wifi die snel, toegankelijk en stabiel is, en u heeft extra voordeel wat extra gasten en omzet oplevert. VOOP uit Oosterhout heeft al vele bedrijven in de horeca voorzien van wifi. Deze klanten in de regio profiteren van onze werkwijze waarbij wij ICT in alle eenvoud regelen. Dat doen we:

Eenvoudige wifi voor horeca gasten

Kies voor een portal waarmee gasten in uw horeca gelegenheid eenvoudig wifi toegang krijgen met elk geschikt gast-apparaat met Windows of Apple. Met een multi-user inlogsysteem van VOOP kunt u zonder lastige instellingen (door beveiligingscodes in te voeren op de tablet of smartphone) toch een veilige wifi toegang bieden aan klanten. Bovendien zorgen wij ervoor dat dit open netwerk goed gescheiden wordt van het gesloten netwerk met al uw data, zodat hackers geen kans krijgen in te breken.

Contact voor horeca wifi van VOOP

Neem contact op met VOOP voor een veilige, betrouwbare en snelle wifi in de horeca. Vul het contactformulier in voor het aanvragen van meer informatie of een vrijblijvende offerte of bel ons!