VoIP bellen zakelijk

VoIP bellen zakelijk

VoIP bellen zakelijk biedt 30 tot 60% voordeel!

VoIP (Voice Over IP) maakt zakelijk bellen zoveel voordeliger! Zo bespaart u met zakelijk bellen door VoIP de kosten naar een mobiel nummer en een vaste aansluiting. Vanuit een centrale beheert u alle lijnen waarbij tot 60% voordeel is te behalen. Vooral besparingen op buitenlandse telefonie met VoIP zakelijk bellen levert vele honderden euro’s per maand op.

Afbeeldingsresultaat voor yealink t48
Een overzicht met andere voordelen van VoIP zakelijk bellen:

VOOP uit Oosterhout is een totaalleverancier met totaal oplossingen op ICT-gebied. Altijd veilig, betrouwbaar, voordelig en snel!

Tevreden klanten VoIP bellen voor zakelijk gebruik

Met VoIP bellen voor zakelijke klanten kan zoveel meer. Met één druk op de knop kunt u uw aan- en afwezigheid inschakelen of het gesprek doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Vele zakelijke klanten die met VOIP bellen zijn erg tevreden. Zo schakelde Apotheker de Koning (met 2 vestigingen in Loon op Zand en Kaatsheuvel) over van KPN naar VoIP.

Naast het financiële voordeel werd het met welkomstmeldingen en het keuzemenu mogelijk om de afwijkende openings- en sluitingstijden duidelijk te communiceren naar klanten. Daarmee kan de nog geopende vestiging toch nog klanten bedienen die anders geen gehoor zouden krijgen. De professionals van VOOP zullen altijd doorvragen om zo een technische VOIP oplossing op maat te vinden. Wij zoeken de beste deal passend binnen uw budget.

Neem vandaag contact met ons op voor zakelijk bellen met VoIP en ICT!

U bent van harte welkom contact op te nemen met VOOP als u kiest voor VoIP of ICT om mensen onderling voordeliger, sneller en beter met elkaar te verbinden. Databestanden in de Cloud zijn altijd bereikbaar net als uw mensen door zakelijk te bellen met VOIP.
Met VOOP heeft u gegarandeerd ICT en internet telefonie in alle eenvoud!