Office 365

VOOP levert biedt toegankelijkheid in Office 365

Tegenwoordig is het gebruik van Office 365 niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Het liefst biedt u uw medewerkers overal toegang tot Office 365. Thuiswerkplekken en onderweg toegang tot de werkbestanden verhogen de productiviteit. Daarom biedt VOOP uit Oosterhout de juiste ICT infrastructuur zodat iedereen intern en extern beter kan functioneren met bijvoorbeeld Cloud oplossingen.
VOOP is een ervaren, professionele partij die graag met u uw ICT wensen en Office 365 behoeften bekijkt en de juiste oplossingen biedt. Onze MKB-partners in de regio rekenen op onze oplossingen op ICT-gebied. Met VOOP als ICT aanspreekpunt leggen wij altijd de juiste verbinding leggen tussen uw bedrijf en de digitale snelweg.

ICT service bij Office 365

Office 365 vraagt, evenals andere software pakketten, beheer en onderhoud. In de praktijk zult u merken dat er bij de installatie van Office 365 voor meerdere medewerkers veel vragen opkomen. Zo is het praktisch voor medewerkers om ook thuis toegang te hebben tot werkbestanden en wenst u licenties van medewerkers die uw bedrijf verlaten om te zetten naar nieuwe mensen. Accounts moeten worden geverifieerd, het bedrijfsnetwerk aangepast en nog veel meer. Het enige wat u wil is snel en probleemloos verder werken. VOOP begrijpt dit en biedt praktische, efficiënte en voordelige ICT oplossingen op maat. Naast hardware, server en computer installatie verzorgen wij bijvoorbeeld ook VOIP telefonie: bellen over het internet, waarmee u gegarandeerd beter en zeer voordelig belt.

Informeer naar de mogelijkheden!

Vragen over Office 365 en andere ICT zaken, legt u neer bij VOOP uit Oosterhout. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en op welke wijze wij uw bedrijf het best van dienst kunnen zijn.
Vul ons contactformulier in of bel ons!