Wifi problemen

Wifi problemen

Bent u offline of heeft u een internet storing? Dat is erg vervelend maar nog vervelender is het als uw bedrijf niet bereikbaar is. Omzet mislopen door wifi problemen is wel het laatste wat u wil. Met online reserveringen in de horeca zouden wifi problemen tot het verleden moeten horen, maar de praktijk is weerbarstig. VOOP komt graag uw wifi problemen oplossen wifi plaatsen in uw bedrijf. Of er nu dagelijkse 10 of meer dan 100 personen inloggen, maakt voor VOOP niet uit. Door vooraf metingen uit te voeren, voorkomen we altijd problemen zoals:

VOOP lost wifi problemen op

VOOP biedt bij wifi problemen een gegarandeerde oplossing. Ook al werkt u in een betonnen ruimte met veel staal, en zijn er veel naburige wifi-netwerken actief (ruis) dan nog zijn wij in staat om wifi op maat te verzorgen. Door slimme routers en onze state-of-the-art kennis over draadloze netwerken bent u snel en veilig weer online.

Maak een afspraak met VOOP en los wifi problemen op

Bel om snel contact te leggen met VOOP om wifi problemen op te lossen. Dan kunnen wij u wellicht ook interesseren in andere ICT diensten die voordeel opleveren zoals VOIP telefonie waarmee u 30 tot 60% bespaart op uw telefoonrekening. Dat telefoontje naar VOOP is dan al snel terug verdiend! Wij horen graag!