IT bedrijf

IT bedrijf

IT bedrijf VOOP voor ICT in alle eenvoud

VOOP gevestigd in Oosterhout heeft zich gespecialiseerd in telecom met VOIP diensten en ICT systeembeheer voor MKB bedrijven. Wij doen uw ICT in alle eenvoud en regelen alles:Ons IT bedrijf levert met gekwalificeerden mensen IT diensten, advies en beheer. Wij nemen uw ICT werkzaamheden over zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Onze taak is uw volledig ontzorgen met alles wat te maken heeft met het beheer van uw servers en uw netwerk. Zonder eigen systeembeheerder heeft u wel de garantie op deskundige ondersteuning, periodiek onderhoud, snelle service en betrouwbare op maat gemaakte oplossingen.

Totaalpakket bij IT bedrijf VOOP uit Oosterhout

Uw bedrijf staat bij ons op nummer één. Wij willen dat alles werkt en blijft werken, overal. Vanuit de Cloud hebben uw medewerkers bijvoorbeeld toegang tot al hun bestanden en zijn ze bereikbaar door VOIP telefonie. Een overzicht van onze diversiteit in diensten in systeembeheer:

VOOP ontzorgt met IT diensten

Neem contact op met IT bedrijf VOOP als u kiest voor digitale werkplekken voor uw werknemers waarmee ze toch verbonden blijven door bestanden en projecten die overal te bewerken zijn én waarmee ze verbonden blijven door VOIP telefonie. VOOP regelt uw ICT in alle eenvoud en biedt een totaaloplossing op maat gemaakt. Altijd veilig, betrouwbaar en snel! Vul het contactformulier in voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of bel ons!