VoIP diensten

Voip diensten

Telefonie Voip zakelijk

VOIP diensten: Telefonie VOIP zakelijk

Internet en alle toepassingen die internet biedt zijn tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven en organisaties. VOIP (Voice Over IP) telefonie maakt het mogelijk om te bellen over het internet.
Telefonie VOIP zakelijk is:

Voip diensten

Voip diensten

Wilt u gebruik maken van VOIP telefonie zakelijk? Dan willen wij graag met u kennismaken. Als totaalleverancier bieden wij naast zakelijk VOIP telefonie oplossingen op ICT-gebied. U kiest uit verschillende mogelijkheden want VOOP biedt ICT-producten en –diensten op maat! Met één aanspreekpunt bent u zeker van de beste service!

Klanten VOOP over VOIP telefonie voor zakelijk gebruik

Met VOIP telefonie voor zakelijke klanten is het mogelijk om de aan- en afwezigheid in te schakelen en om door te schakelen naar uw mobiele telefoon. Maar er kan meer! VOOP kijkt samen met u naar uw wensen en behoeften om daarna een oplossing op maat aan te bieden. Dat deden we voor vele tevreden klanten in de regio West-Brabant.

Zo bespaarde de horeca-klant Indonesisch restaurant Bali duizenden euro’s per jaar door het gebruik van zakelijke VOIP telefonie. De 4 losse internetlijnen en KPN telefonie met 3 lijnen (waaronder een faxlijn) werden vervangen. Daarna hebben wij ook de bekabeling, geluidsinstallatie en wifi aangepakt, waarmee VOOP uit Oosterhout met recht een ‘totaaloplossing’ aanreikt. Geef aan onze professionals door wat u nodig heeft en uw budget en wij zoeken altijd voor u de beste deal.

Neem vandaag contact met ons op voor zakelijke VOIP telefonie en meer!

U bent van harte welkom contact op te nemen met VOOP als u op zoek bent naar meer informatie over de mogelijkheden of als u direct onze hulp in wilt schakelen. U kunt altijd gebruik maken van het online contactformulier. Met VOOP bent u altijd zeker van een uitstekende VOIP telefonie oplossing voor zakelijk gebruik en overige ICT. Met VOOP heeft u gegarandeerd ICT in alle eenvoud!